Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sokak kopeklerimi oldurulsun kedilerimi oldurulsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla hiç birini öldürmesinler bence ama kedi derdim ben..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
sacma sapan cevap vermek yok arkadaslar butce sinirli, hem ikisini uyutacak toplayacak yer yok ya o ya o, siz baska hangi DUNYA baskentinde sokakta bu kadar hayvan hatta hayvan gordunuz[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
Mesaj tarihi:
Bole bir topic acmak bile sacma bea :) allahin verdigi can'i almak sadece allah'a mahsustur.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage)
CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
Mesaj tarihi:
said:
sirplayA, 27 Temmuz 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
Bole bir topic acmak bile sacma bea :) allahin verdigi can'i almak sadece allah'a mahsustur.

Oha yuh... O laf insanlar için geçerli hayvanlara her şekil eziyet işkence serbest:) yani en azından dinsel açıdan serbest...[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
hmm. kedileri dicem ama bu sefer ben kimi korkutucam köpekler ısırır falan. hmm.kedileri yine de. çünkü nesilleri kedilere göre daha çabuk tükenebilir.kedilerin kimseye bi faydası yok zaten.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
said:
hellspe, 27 Temmuz 2005 01:52 tarihinde demiş ki:
bence o anketi yapanlar öldürülsün

Fazla söze gerek yok heralde.?[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
sokak kedisini ne zararı var be saldırmaz etmez
hadi kuduz kopekleri vs oldurseler neysede[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
yılan ve kertenkeleleri kedilerden daha çok seviyorum belki hehe. ayrıca böcekler ne alaka kediler böcek mi yiyo. ne kadar da iğrençler.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
said:
Antimodes52, 27 Temmuz 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
said:
sirplayA, 27 Temmuz 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
Bole bir topic acmak bile sacma bea :) allahin verdigi can'i almak sadece allah'a mahsustur.

Oha yuh... O laf insanlar için geçerli hayvanlara her şekil eziyet işkence serbest:) yani en azından dinsel açıdan serbest...
Bak sen suna sen hangi dindensin bi soylesene bana[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage)
Mesaj tarihi:
Kedileri daha az sevmeme rağmen sokakta salyaları akan bir tehditle karşılaşmayı daha az isterim.
İkiside öldürülmesin ama kedi ve köpeklerin bu hızlı çoğalmalarına da bir çözüm bulunmalı. (Kısırlaştırmayı çözüm olarak görmüyorum)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
Nufus cuzdaninda cinsiyeti erkek yazan cok travesti var bunu biliyormusun peki.Sacma bi yorum yaptin bence dahada sacmalama.Insan,hayvan diye bi ayirim yapilamaz hepsi birer canli.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage)
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 27 Temmuz 2005 01:57 tarihinde demiş ki:
hmm. kedileri dicem ama bu sefer ben kimi korkutucam köpekler ısırır falan. hmm.kedileri yine de. çünkü nesilleri kedilere göre daha çabuk tükenebilir.kedilerin kimseye bi faydası yok zaten.

bişeye faydası olmasalardı zten kedi die bişey olmazdı.dengedir bu.
senin mantığınla gidersek hamamböcekleri karafatmalar ne işe yarıo o zaman??[signature][hline]*siLence teLLs me aLL i need to know*
Mesaj tarihi:
said:
sirplayA, 27 Temmuz 2005 02:29 tarihinde demiş ki:
Nufus cuzdaninda cinsiyeti erkek yazan cok travesti var bunu biliyormusun peki.Sacma bi yorum yaptin bence dahada sacmalama.Insan,hayvan diye bi ayirim yapilamaz hepsi birer canli.

sen hic can yakmadın mı?[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
trapt, 27 Temmuz 2005 02:31 tarihinde demiş ki:
said:
sirplayA, 27 Temmuz 2005 02:29 tarihinde demiş ki:
Nufus cuzdaninda cinsiyeti erkek yazan cok travesti var bunu biliyormusun peki.Sacma bi yorum yaptin bence dahada sacmalama.Insan,hayvan diye bi ayirim yapilamaz hepsi birer canli.

sen hic can yakmadın mı?
Can yakmak ayri arkadasin dedigi gibi eziyet,işkence serbest ayri[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage)
  • Yeni Oluştur...